Ως “καλλυντικά” ορίζονται τα σκευάσματα τα οποία προορίζονται για την ενυδάτωση, τον καθαρισμό και την προστασία του δέρματος. Είναι ευρέως γνωστό ότι ακόμη και από την αρχαιότητα οι άνθρωποι παρασκεύαζαν φυσικά καλλυντικά προϊόντα για να διατηρήσουν το σώμα και το δέρμα τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

“ Η φύση δεν κάνει τίποτα ούτε ατελές, ούτε μάταιο” Αριστοτέλης

Δεν είναι τυχαίο, που σε μια εποχή που έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από τη φύση, γιγαντώνεται η λαχτάρα μας να βρεθούμε κοντά της.

Και το δέρμα μας; Το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας μοιάζει να επαναστατεί στις χημικές ενώσεις των καλλυντικών που υπόσχονται πολλά και εκπληρώνουν λίγα.

Γιατί λοιπόν και εδώ η φύση, με τον αστείρευτο πλούτο της να μη γίνει σύμμαχός μας, στο να προσφέρει τα πλούσια δώρα της στην επίτευξη της ομορφιάς, της αρμονίας και της υγείας μας; Γιατί να μην επιλέξουμε τα φυσικά καλλυντικά που συμπορεύονται με το κορμί μας και δεν το μάχονται;

Τα καλλυντικά Virgin αντλούν από τη φύση για να προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται το δέρμα μας. Συνδυάζουμε εξαιρετικές πρώτες ύλες με μεράκι και με άριστες γνώσεις κοσμετολογίας.

Οι πελάτες μας, μέσα από την ποιότητα, ποικιλία και αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας γίνονται σταθεροί συνταξιδιώτες στον κόσμο της ομορφιάς. Ανακαλύπτουν μυρωδιές και υφές που χαϊδεύουν τις αισθήσεις τους και παράλληλα βλέπουν ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες εφαρμογές. Μας προτιμούν και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα, έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι, διότι για μας κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, με εξατομικευμένες ανάγκες.

Τα καλλυντικά Virgin χρησιμοποιούν γυάλινα μπουκάλια και Green πλαστικά από ζαχαροκάλαμο. Επιλέγουμε ουδέτερα υλικά για να μην αλληλεπιδρούν με τις πρώτες ύλες των σκευασμάτων και να είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, zero waste καθώς είναι refill. Προσφέρουμε υπηρεσία ανταλλαγής συσκευασιών.

Μια σημαντική υπενθύμιση: Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι κατάλληλα και για vegans. Αυτά που δεν είναι μπορούν να γίνουν ανά παραγγελία. Οι πρώτες ύλες είναι cruelty free, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 18 του κανονισμού 1223/2009 απαγορεύεται ο πειραματισμός σε ζώα για τις πρώτες ύλες των καλλυντικών μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η απαγόρευση αυτή αφορά τόσο τα τελικά προϊόντα όσο και τις πρώτες τους ύλες.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην παρέα μας, για να ξεκινήσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση προς τα φυσικά προιόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, ώστε να αποφευχθει η επιβάρυνση με βλαβερές χημικές ουσίες που εμπεριέχονται σε πολλά καλλυντικά. Αυτές οι χημικές ουσίες απορροφώνται μέσω του δέρματος, συσσωρεύονται με το πέρασμα του χρόνου, προκαλώντας έτσι τοξικότητα, ευερεθιστότητα, αλλεργίες, ακμή και βλάβες σε διάφορα όργανα του σώματος.

Τα καλλυντικά που δεν περιέχουν χημικές ουσίες είναι γεγονός ότι δε δοκιμάζονται πειραματικά σε ζώα και ονομάζονται φυσικά καλλυντικά, χαρίζοντας ομορφιά και ευεξία!