Ποιοι Είμαστε

Από την αγάπη μου για δημιουργία και ως γυναίκα που αγαπάει τα καλλυντικά, ανακάλυψα ότι μου άρεσε να "φτιάχνω" πράγματα, να πλέκω ή να κάνω διάφορες κατασκευές ανακαλύπτοντας υλικά και τέχνες.

Γεννήθηκα το 1976 στη Ρουμανία σε μία κωμόπολη στα Καρπάθια όρη. Ο τόπος είχε μία άγρια, παρθένα ομορφιά, παντού υπήρχε πράσινο και ανάμεσα στα πυκνά δάση γύρω μας ανακαλύπταμε σπάνια βότανα και λουλούδια. Τα βότανα ήταν ο θησαυρός μας, τα φάρμακά μας. Ηταν τα αρωματικά που βάζαμε στο φαγητό και τα μυστικά όπλα ομορφιάς της μητέρας και των άλλων γυναικών. Ίσως γι’ αυτο ξεκίνησα πριν 4 χρόνια να κάνω φυτικά καλλυντικά, για να νιώσω ότι ενώνομαι ξανά με τη φύση και τους ανθρώπους των νεανικών μου χρόνων.

Παράλληλα ήθελα να είμαι δημιουργική, να μαθαίνω και να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Ειδικά μέσα σε μία μεγαλούπολη σαν την Αθήνα είχα ανάγκη να ξέρω ότι χρησιμοποιώ κάτι αγνό και φρέσκο στο δέρμα και στα μαλλιά μου, έχοντάς το φτιάξει η ίδια με μεράκι και προσοχή, γι΄αυτο και την ονόμασα Virgin Cosmetics, αγνά καλλυντικά.

Ελπίζω λοιπόν, αυτός ο κύκλος να διευρυνθεί, μα όπως και να’ χει, πρόκειται για μία ασχολία που με εκφράζει, που είναι κομμάτι μου και που με γεμίζει με χαρά και ενέργεια.

Τα Virgin Cosmetics είναι μεράκι, ένα όνειρο που μεταμορφώνεται σε δώρο. Είναι ένα κανάκεμα, ένα τρυφερό φιλί στην επιδερμίδα της γυναίκας και ένα κάλεσμα ώστε να θυμηθεί την αγνότητα και τη δύναμη της φύσης.