ΦΥΣΙΚΟ ΠΙΛΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ

Ξανανιώστε το δέρμα σας με το πίλινγκ με AHA οξέα φρούτων χωρίς τρίψιμο για λαμπερό και ανανεωμένο δέρμα.
Κυριολεκτικά "καινούργιο δέρμα" στη στιγμή!
Για κάθε ηλικία και κάθε τύπο επιδερμίδας.
30ml γυάλινη φιάλη

Description

Ορός - πίλινγκ με AHA οξέα φρούτων. Άλφα υδροξέα βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων ανανεώνοντάς τα. Αυξάνει τα ποσοστά ενυδάτωσης και καλύτερης διέισδυσης με την επόμενη χρύση ενυδατικού ή αντιγηραντικού προιόντος. Προσφέρει λάμψη, αναγέννηση κυττάρων, καθαρό, και νεανικό δέρμα. Εφαρμόζετε μία ή δύο φορές τη βδομάδα, πάντα βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο για 5-10'. Δεν είναι ανάγκη να το ξεβγάλετε. Μπορείτε μέτα να φαρμόζετε την κρέμα ή τον ορό σας.

Με την ελεγχόμενη απολεπιστική δράση του το συγκεκριμένο κοκτέιλ καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, απαλύνει τις ρυτίδες και τις μελαγχρωματικές κηλίδες, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και μειώνει τα σημάδια από ακμή ή άλλα αίτια. 

TIPS:

1. Μπορείτε να κάνετε μία θεραπία κάθε μέρα για 2 εβδομάδες, ιδανική για την απαλλαγή από τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, τη ρύθμιση της λιπαρότητας ή της ακμής, λάμψη καθώς και για άμεση λεύκανση από πανάδες και δυσχρωμίες.

2. Και απίστευτα και άμεσα αποτελέσματα προσφέρει ο συνδιασμός του πίλινγκ με AHA οξέα φρούτων και τον ορό ζωογόνησης με λάδια: στάξτε 3-4 σταγόνες από τον ορό με λάδια στις παλάμες σας και 3-4 από το πίλινγκ με AHA οξέα φρούτων και απλώστε στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, εκτός την περιοχή των ματιών. Μπορείτε να το κάνετε κάθε βράδυ για 2 εβδομάδες και μετά αραιώνετα σε μία, δύο φορές τη βδομάδα. Το δέρμα γίνεται υγιές, λαμπερό και επαναδραστηριοποιεί την αναγεννητική του δράση.