Ποιοι ΕίμαστεΓεννημμένη και μεγαλωμένη στην Ρουμανία σε μία κωμόπολη στα Καρπάθια όρη, με τόπους με άγρια παρθένα ομορφιά, οπού υπήρχε παντού πράσινο και ανάμεσα στα πυκνά δάση γύρω μας ανακαλύπταμε σπάνια βότανα, λουλούδια τα οποία ήταν ο θησαυρός μας, τα φάρμακά μας, τα αρωματικά που βάζαμε στο φαγήτο και τα μυστικά όπλα ομορφιάς της μητέρας και των άλλων γυναικών. Τα άγρια φρούτα τα οποία τα φτιάχναμε μαρμελάδες και σιρόπια, σκαρφίζοντας φανταστικές ιστορίες για λύκους, αρκούδες και άλλα ζώα του δάσους, η αγάπη μου για την φύση εντυπώθηκε για πάντα στην καρδιά μου.

Τελειώνοντας τις σπουδές μου στην χημεία, μετά το κομμουνιστικό καθεστώς, αναγκάστικα να εγκαταλείψω την χώρα μου και βρέθηκα στην Ελλάδα. Βρήκα πολλούς ανθρώπους που με καθοδήγησαν και μου στάθηκαν στο δύσκολό μου αυτό ταξίδι στο άγνωστο στην ουσία για μένα τόπο, γλώσσα και κουλτούρα, χωρίς οικογένεια και γνωρίμα προσώπα δίπλα μου. Μέτα από πολλά χρόνια αγώνα και διχασμένη στην επιβιώση και αφού δημιούργησα καινούργια δική μου οικογένεια, η αγάπη μου για την φύση που τόσο πολύ μου έλειπε, όλο και πιο πολύ με έσπρωχνε ως προς την ένωση μου με αυτή. Γι’ αυτο ξεκίνησα να ασχοληθώ με φυτικά καλλυντικά, για να νιώσω ότι ενώνομαι ξανά με τη φύση και τους ανθρώπους των νεανικών μου χρόνων.

Παράλληλα ήθελα να είμαι δημιουργική, να μαθαίνω και να διευρύνω τους ορίζοντές μου και ξεκίνησα μαθήματα κοσμητολογίας. Έναν καινούργιο και ταυτόχρονα γνώριμο δρόμο για εμένα. Ειδικά μέσα σε μία μεγαλούπολη σαν την Αθήνα είχα ανάγκη να ξέρω ότι χρησιμοποιώ κάτι αγνό και φρέσκο στο δέρμα και στα μαλλιά μου, έχοντάς το φτιάξει η ίδια με μεράκι και προσοχή, γι΄αυτο και την ονόμασα Virgin Cosmetics, αγνά καλλυντικά.

Ελπίζω λοιπόν, αυτός ο κύκλος να διευρυνθεί, μα όπως και να’ χει, πρόκειται για μία ασχολία που με εκφράζει, που είναι κομμάτι μου και που με γεμίζει με χαρά και ενέργεια.

Η Virgin Cosmetics είναι μεράκι, ένα όνειρο που μεταμορφώνεται σε δώρο. Είναι ένα κανάκεμα, ένα τρυφερό φιλί στην επιδερμίδα της γυναίκας και ένα κάλεσμα ώστε να θυμηθεί την αγνότητα και τη δύναμη της φύσης.